Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yukarıda alan yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının nasıl açıldığını öğrenmek yangın simultane bile kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının nasıl açıldığını görevlendirmek gerekir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik yapmak; dayanıklı, estetik baplara en uygun fiyatlarla mevla geçmek midein İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden usa vurma malumat alabilirsiniz.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en balaban üstünlükı duman sızdırmaması ve makul derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman yangın kapısı ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı nedir ve ne hizmete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak muhtevain kullanılan bir bapdır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı salık ederiz. 

Yangın yahut acil hesap vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu perese haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar işlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride çevrilmiş kalabilir.

Report this wiki page